Blog del torneig de ping-pong

TORNEIG de PING-PONG A SILS!

El dimecres 30 de novembre vam començar el torneig de Ping-pong a l'espai jove de Sils, van participar 12 joves, 7 nois i 5 noies que van estar jugant partits per arribar a la final.

Volem informar-vos que la final serà el dimecres 7 de desembre a les 17h, on es jugaran els últims partits i es farà l'entrega de premis. Esteu tots convidats a animar els nostres jugadors!

 

Triem materials pel ping-pong

La setmana passada vam decidir que a banda de comprar una taula nova perquè la vella se'ns havia fet malbé pel desgast habitual, calia comprar pales més decents i un conjunt de pilotes.

El dilluns 16 de febrer l'Ajuntament prendrà l'acord de comprar aquest material i esperem poder-lo tenir a finals de setmana: una taula bona, 6 pales decents i 200 pilotes! Moltes gràcies a tots els que en aquest impàs heu/hem comprat pilotes!

Inscripcions de ping-pong

Dimecres es van inscriure 5 persones per jugar en dimecres i 4 per jugar en divendres.

Segurament amb una setmana ho tindrem enllestit perquè no hi ha tantes possibilitats: qui guanyi el dimecres jugarà contra qui guanyi divendres el dia que acordin.

Com ho veieu?

De tota manera seria més interessant si s'apuntés més gent o s'escollís un sol dia per fer el torneig. Què fem?

Comencem inscripcions

Aquest gener des de l'Espai Jove s'ha considerat que estaria bé programar un torneig de ping-pong i un curs de cuina. Avui mateix comencem començarem a inscriure a tothom de l'Espai Jove que s'hi vulgui apuntar.